Super 10, 5 liter
  • Super 10, 5 liter

Super 10, 5 liter

810,00 kr

Super 10, trippelaktiv allrengöring. Koncentrat. 5 liter

Kvantitet
Omgående leverans.

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Gör världen renare – enklare än du tror med Super 10!

Du är säkert medveten om att varje gång du använder en produkt eller kastar bort något, bidrar du till din personliga belastning på miljön? Självklart kan du inte helt och hållet upphöra att använda resurser eller konsumera varor, men du kan med små enkla medel dramatiskt minska din egen personliga belastning. Bara genom att själv använda rengöringsprodukter som fungerar enligt tekniken låg dos, låg belastning, kan du minska slitaget på miljön vilket också är fördelaktigt för kommande generationer.

Under närmare fem decennier har GNLD erbjudit högkoncentrerade rengöringsprodukter som effektivt klarar rengöringsuppgifterna med en lägre dos än vad som behövs av många liknande produkter på marknaden. Du sparar inte bara pengar på att använda rengöringsmedel som Super 10, utan du minskar även den personliga belastningen som din rengöring har på den globala miljön.

Rengöringsmedlet Super 10 kan spädas med vatten för att passa alla rengöringsuppgifter – från golv och diskbänkar till grillar och garage! Detta eliminerar behovet av att ha ett skåp fullt med dyra specialrengöringsmedel. Du använder mindre av produkten, vilket betyder att det är ekonomiskt positivt för dig samtidigt som du gör något bra för miljön. Ett vinnande koncept!

Super 10 finns även i 1 liter, 10 liter och 25 liter

9017
2 Produkter