LDC 5 liter.
  • LDC 5 liter.

LDC 5 liter.

842,00 kr

Högeffektivt men skonsamt för händerna.  5 liter.

Kvantitet
Levereras omgående.

LDC är ett flytande behagligt doftande tvättmedel, som är starkt nog för att tackla de värsta grytor och pannor, men ändå milt nog att använd för fintvätt. LDC ger glänsande ren disk och glas utan att lämna ränder efter sig. Löddret är så rikligt att det varar ända tills det blir dags för grytor och pannor. Det är också ett effektivt fintvättmedel för delikata underkläder och stickade plagg som blir mjuka och doftar gott.

LDC är naturligtvis effektivast i varmt vatten, men fungerar också utmärkt i kallt vatten och t o m i saltvatten. LDC är därför mycket praktiskt att ta med på camping eller vid andra tillfällen när man inte har tillgång till varmvatten.

Bekvämt. Den kan spädas ut till olika styrkor för de olika rengöringsarbeten vi måste göra.

Neutralt pH. Så att det inte skadar huden.

Fullständig sköljning. Dess goda sköljegenskaper gör att det inte lämnar några rester på disken.

Lämpligt för handtvätt. Rengör plaggen och gör dem fräscha och mjuka.

Idealiskt som handtvål.

Ekonomiskt. Späds ut alltefter användning.

Etikett:

S DISK- OCH LÄTTRENGÖRINGSMEDEL
En mycket mångsidig produkt, som är skapad för att vara mild för händerna. LDC® skadar inte ömtåligt porslin eller kristall. Blanda 1 del LDC® till 5 delar vatten i avsedd blandflaska. Ett utmärkt diskmedel, till och med i kallt vatten, för kakel- och badrumsytor och som flytande handtvål. LDC® kan också användas för handtvätt av ömtåliga material (utom silke). Häll lite koncentrerad LDC® i vattnet. Rör upp ett skum, tvätta försiktigt och krama kläderna torra.
INNEHÅLLER BL.A.: 15% eller däröver men mindre än 30%: anjoniska tensider; 5% eller däröver men mindre än 15%: nonjoniska tensider; mindre än 5%: amfoteriska tensider, polykarboxylater, alifatiska kolväten, parfymer (limonen, citral), DMDM hydantoin, jodopropynyl butyl karbamat. LDC® är utvecklad och tillverkad uteslutande för GNLD/NeoLife Internationals återförsäljare.

025
1 Produkt

Du kanske också gillar