Hud & Kroppsvård

Vi mår som bäst när vår hud är mjuk, slät och full av lyster. Huden kan få näring både från insidan och utsidan. Att upprätthålla och stärka hudens barriärfunktion är nyckeln till en frisk och ungdomlig hud. En enkel och effektiv hudvårdsrutin bör förstärka barriärfunktionen genom ett tillvägagångssätt som betonar biokompatibilitet, pH-balans oc...

Vi mår som bäst när vår hud är mjuk, slät och full av lyster. Huden kan få näring både från insidan och utsidan. Att upprätthålla och stärka hudens barriärfunktion är nyckeln till en frisk och ungdomlig hud. En enkel och effektiv hudvårdsrutin bör förstärka barriärfunktionen genom ett tillvägagångssätt som betonar biokompatibilitet, pH-balans och närande egenskaper för en aktiv cellförnyelse.

Nutriance Organic är en certifierad ekologisk hudvårdsserie (den är helt underbar att använda) som är vetenskapligt framtagen och baserad på marina växter. De marina växterna kompletteras med andra utvalda botaniska extrakt, vatten och oljor som är kända för sina skonsamma, skyddande och näringsrika egenskaper.

The Age-Defying Cell Activating System (Det åldersförebyggande cellaktiverande systemet) använder Nutriance Organics synergistiska egenskaper i tre enkla steg, utformade för att minska tecken på för tidigt åldrande och matcha din hudtyp med specifika kombinationer. Ett komplement till produkterna som används i 3-stegs hudvårdsrutinen, är Gentle Makeup Remover (den bästa ögonmakeup-remover som jag använt) som innehåller närande essentiella oljor som vårdar den ömtåliga huden kring ögonen och ögonfransarna.

I Nutriance sortiment hittar du också närande och underbara hår- och kroppsvårdande produkter!

Förr eller senare måste alla acceptera det faktum att de blir lite äldre varje dag. Åldrandeprocessen sker naturligt men accelereras ofta av livsstilen, miljön och speciellt av oxidation och ultravioletta strålar.

Med ett hudvårdsprogram som tar sikte på dessa problem kan du undvika många av åldrandets tecken, skydda din hud och därmed trotsa åldern. Och det är här som Nutriance Organic är intressant och kan vara din lösning för att motverka synbara tecken på åldrande.

Nutriance Organic är exakt den hudvårdsserie som människor letar efter. ”Tack vare ekologiska Nutriance Organic vet jag att huden får all den fukt och näring den behöver varje dag.

Jag är övertygad om att denna hudvård håller min hud ungdomlig livet ut.” - Anitha Tilgmann, Sverige

Mer

Hud & Kroppsvård Det finns 28 produkter.

Underkategorier

 • Hårvård

  Tvätta bort orenheter och ge håret lyster med exklusiva Nutriance schampon. 

  • avlägsna damm, smuts, svett, miljöföroreningar, hårspray och andra styling- produkter som fastnar i hårets naturliga skyddande sebumlager och ger håret
   ett matt, trist utseende

 • Ansiktsvård

  Naturlig och ekologisk hudvård efterfrågas av fler och fler. Varje dag utsätts huden för stora påfrestningar av väder, vind och föroreningar.

  Ge ny energi till din hud. Förbättra hudens naturliga försvar med att använda Nutriance Organic.

 • Bra för huden!

  Från insidan till utsidan - Neolife älskar att hjälpa dig att ta hand om din hud! Näringsämnen som E-vitamin (Wheat Germ Oil) och C-vitamin (Sustained Release Vitamin C)  är viktiga för normal collagenbildning och hudens normala funktion. Dessa vitaminer bland annat påverkar hudens fasthet och spänst.

 • Deodorant

  100% naturlig och effektiv deodorant. Finns som rollon och spray. Bas av rättvisemärkt aloe vera och med naturliga salter som motverkar dålig lukt. Fri från aluminiumklorid och alkohol. Passar även känslig hud,

 • Hårborttagning
  Epispring är nytt patenterat epileringsverktyg inspirerad av den arabiska tekniken "threading" i Sverige s.k. trådning. Den tar bort stråna ända från roten detta gör så att det tar längre tid för stråna att växa ut igen. För varje gång som stråna växer ut igen kommer dom att ha blivit tunnare och mindre synliga.Metoden är utvecklad för att ta bort oönskad hårväxt på t.ex. kinder, käkar och överläpp.Verktygen är helt fria ifrån elektricitet och kemikalier, vilket gör att du kan använda den när som helst, hur som helst.Kom ihåg att detta är precis som att noppa bort strån, bara att det är flera strån samtidigt. Det kan göra ont i början och det kan ta ett tag att vänja sig. Ett tips! Mjuka upp överläppen med en varm blöt handduk alternativt lite is innan du epilerar.Varför ska du välja Epispring?Epispring är naturligt och säkert att använda. Du behöver inte använda några batterier eller elektricitet. Dina strån i ansiktet blir tunnare och mjukare när de växer ut igen. Du riskerar inte att huden utsetts för att brännskada eller pigmentförändringar. Den är mildare och mindre smärtsam än vaxning. Den gör inte huden hängig och rynkig. Den noppar bort alla strån, dom behöver alltså inte vara fullt utväxta för det.
 • Ekologisk hudvård -...

  AGE-DEFYING CELL ACTIVATING SYSTEM ÅLDERSFÖREBYGGANDE CELLAKTIVERANDE SYSTEM NUTRIANCE ORGANIC ÄR EN EKOLOGISKT CERTIFIERAD HUDVÅRDSSERIE SOM ÄR VETENSKAPLIGT FRAMTAGEN OCH BASERAD PÅ MARINA VÄXTER. Det åldersförebyggande cellaktiverande systemet utnyttjar Nutriance Organics synergistiska egenskaper i tre enkla steg för att minska tecken på för tidigt åldrande. De marina växterna kommer från en skyddad biosfär, Molène arkipelag i Bretagne, Frankrike, som är känd för sitt rena havsvatten och enorma rikedom av alger, mineralsalter och spårämnen. De hud- skyddande och näringsrika krafterna hos de unika marina ingredienserna kompletteras med ett brett utbud av andra botaniska ingredienser från naturen. Hudvårdsserien är skapad i samarbete med ledande hudvårdsexperter, marinbiologer och prestigefyllda forsknings- och dermatologiska center i Frankrike.

per sida
Visar 1 - 12 av 28 artiklar
Visar 1 - 12 av 28 artiklar