Om Oss

Solinol AB
Strehlenerts väg 9 
44941 Nol

Organisationsnummer
559019-8601

070 190 3232
info@solinol.se

Anitha Tilgmann, Ägare till Sol i NolMitt liv som egen företagare startade med ett solarium och skönhetsvård. Min man arbetade mycket och var sällan hemma. Jag var hemma med barnen och träffade inte många vuxna. Då startade jag ett solarium och skönhetsvård i vår gillestuga. Utbildade mig till färg- och stilkonsult genom Beauty for all Seasons. Det fungerade och jag fick kunder som kom till  mig. Denna verksamhet pågick i drygt 10 år! 

Det var dags för förändring! Jag letade efter en verksamhet där jag själv kunde bestämma min arbetstid. Då kom jag i kontakt med Neolife - ett amerikanskt företag inom hälso- och nätverksbranschen. Jag provade produkterna - kände att det var bra kvalitet och tyckte om  även företagets filosofi.

Idag  så stortrivs jag med mitt arbetsliv. Jag har mitt hem som bas, arbetar med kreativa människor som vill ha bättre hälsa, leva ett mer spännande liv, resa mer och öka sina inkomster.

Jag säljer produkter som jag också   använder själv för att må bättre, vårda min hud, öka min energi och hålla mitt hem rent. För mig är det viktigt att produkterna är naturliga och biologiskt nedbrytbara.Min man och jag har deltagit på Konvent på olika ställen i världen bl.a. Mauritius, Mexico, Las Vegas, Kapstaden, Barcelona, Rom, Wien och San Fransisco. 

Att resa är något som nästan alla önskar att göra. 
Kontakta mig om du är nyfiken på  något nytt.

Anitha Tilgmann