LDC Disk, Tvål.

Flytande, mild rengöring användes som tvål, disk, fönsterputs mm.  Koncentrat. 

Finns i två storlekar - 1 liters flaska  och 5 liters dunk.

Läs mer på beskrivning.

Golden
021
7 objekt
208,80 kr
Antal
Levereras omgående.

Skynda dig! Endast 7 varor kvar i lager!
  Säker betalning med payson
  Snabb leverans
  Alltid öppet köp
Beskrivning

Skonsam och torkar inte ut

LDC är ett flytande behagligt doftande tvättmedel, som är starkt nog för att tackla de värsta grytor och pannor, men ändå milt nog att använda för fintvätt.

LDC ger glänsande ren disk och glas utan att lämna ränder efter sig. Skonsam och torkar inte ut. Löddret är så rikligt att det varar ända tills det blir dags för grytor och pannor. Det är också ett effektivt fintvättmedel för delikata underkläder och stickade plagg som blir mjuka och doftar gott.
LDC är naturligtvis effektivast i varmt vatten, men fungerar också utmärkt i kallt vatten och t o m i saltvatten. LDC är därför mycket praktiskt att ta med på camping eller vid andra tillfällen när man inte har tillgång till varmvatten.

Bekvämt. Koncentrat och kan spädas ut till olika styrkor för de olika rengöringsarbeten vi måste göra.

Neutralt pH. Så att det inte skadar huden.

Fullständig sköljning. Dess goda sköljegenskaper gör att det inte lämnar några rester på disken.

Lämpligt för handtvätt. Rengör plaggen och gör dem fräscha och mjuka.

Idealiskt som handtvål.

Biologiskt nedbrytbar.

Ekonomiskt. Späds ut alltefter användning.

 

Handdisk:
Blanda en del LDC med upp till fem delar vatten i blandflaskan. Spola upp vatten med en kraftig stråle och spraya ett par gånger så ser du hur ett rikligt lödder bildas. Denna blandning avlägsnar all slags smuts från disken. Låt disken rinna av och torka i diskstället. Kraftigt smutsad disk, som grytor och pannor bör först blötläggas i lösningen. Anmärkning: Om disken är ingrodd rekommenderas en blandning av en del LDC till fyra delar vatten.

För camping:
Fungerar bra för diskning samt tvättning av kläder och händer i kallt vatten.

Borttagande av tapeter:
Gör en blandning av 3–4 kapsyler med koncentrerad LDC i ca 6 liter varmvatten. Slabba på med en svamp eller mjuk borste. Låt det tränga in ett par minuter och slabba sedan på en gång till på eventuellt torra fläckar. Det är vattnet som löser upp de gamla tapeterna, men LDC behövs för att vattnet ska tränga in i det gamla limmet och mjuka upp det. 2–3 applikationer med 5 minuters mellanrum löser upp de flesta slags vanliga tapeter. Dra bort den gamla tapeten, avlägsna envisa rester med hjälp av LDC-lösning och en bred spackelspade.
Skölj ren väggen noggrant innan den målas om eller ny tapet sätts upp.

Flytande handtvål:
Fyll behållaren med en blandning av 1 del LDC och 5 delar vatten. Rengör effektivt men är samtidigt skonsamt. Särskilt bra på platser med hårt vatten. LDC kan användas som flytande handtvål direkt från blandflaskan, blandning 1:5. Skölj först händerna, häll på ett par droppar och gnugga tills det löddrar. Skölj.

Handtvätt av ömtåliga material:
För fintvätt av nylon, rayon, bomull, polyester och andra syntetiska fibrer som lycra och latex (anmärkning: ej siden), blandas 1 kapsyl koncentrerad LDC i vattnet. Vispa upp ett lödder. Blöt plaggen ordentligt. Tvätta försiktigt. Vrid dem torra.

Min erfarenhet är att LDC också fungerar utmärkt till att tvätta ylle och dun.

LDC är också fantastisk för smyckerengöring. Lägg smycket i handen eller i en skål och ta lite utblandad LDC. Fördela tvålblandningen på smycket och låt det ligga ett par minuter. Skölj av och torka och smycket är glansigt igen.

Lättare rengöring:
För rengöring av kakel, badkar och andra badrumsytor används LDC i blandning av 1:5.

Etikett:

S DISK- OCH LÄTTRENGÖRINGSMEDEL
En mycket mångsidig produkt, som är skapad för att vara mild för händerna. LDC® skadar inte ömtåligt porslin eller kristall. Blanda 1 del LDC® till 5 delar vatten i avsedd blandflaska. Ett utmärkt diskmedel, till och med i kallt vatten, för kakel- och badrumsytor och som flytande handtvål. LDC® kan också användas för handtvätt av ömtåliga material (utom silke). Häll lite koncentrerad LDC® i vattnet. Rör upp ett skum, tvätta försiktigt och krama kläderna torra.
INNEHÅLLER BL.A.: 15% eller däröver men mindre än 30%: anjoniska tensider; 5% eller däröver men mindre än 15%: nonjoniska tensider; mindre än 5%: amfoteriska tensider, polykarboxylater, alifatiska kolväten, parfymer (limonen, citral), DMDM hydantoin, jodopropynyl butyl karbamat. LDC® är utvecklad och tillverkad uteslutande för GNLD/NeoLife Internationals återförsäljare.

Produktdetaljer
Golden
021
7 objekt

Du kanske också gillar