Bio-Tone

Aminosyror för alla celler. Återhämtning.

Neolife Int. AB
935
5 objekt
483,04 kr
Antal
omgående leverans

Skynda dig! Endast 5 varor kvar i lager!
  Säker betalning med payson
  Snabb leverans
  Alltid öppet köp
Beskrivning

Exklusiva NeoLife SPORT Bio-Tone innehåller aminosyrorna L-Arginin, L-Ornitin och L-Tyrosin samt det väsentliga näringsämnet Cholin och Inositol, ett viktigt näringsämne som finns i alla celler. 

L-Arginin är en avgörande essentiell aminosyra, vilket innebär att det är viktigt att det finns med i din kost. Detta på grund av att de fysiologiska kraven på återhämtning kan resultera i att kroppen behöver mer av det än vad den själv kan producera.

L-Ornitin är en icke-essentiell aminosyra, skapad från nedbrytningen av L-arginin. Ornitin är avgörande för processen att avlägsna ammoniak från blodet. I njurarna kan ornitin omvandlas tillbaka till arginin och kan på så sätt även vara till fördel för kroppen som arginin.

L-Tyrosin är en icke-essentiell aminosyra som produceras av kroppen från fenylalanin. Tyrosin behövs för att göra adrenalhormonerna epinefrin (adrenalin), norepinefrin (noradrenalin) och signalsubstansen dopamin. 

Cholin är ett essentiellt näringsämne som bidrar till normal homo- cystein-metabolism och för att upprätthålla den normala leverfunktionen. Det anses vara en lipotropisk faktor och arbetar tillsammans med andra näringsämnen för att bidra till normal lipidmetabolism. Det är också nödvändigt för centrala nervsystemets struktur och funktion, där det ingår i membran och “minnets” signalsubstans, acetylkolin.

Inositol är ett näringsämne som finns i varje cell och har viktiga funktioner som en budbärare av substanser. Det är en viktig komponent i cellmembranets fosfolipider. 

Inga potentiellt farliga stimulerande medel • Inget artficiellt! Innehåller inga artficiella färgämnen, smakämnen, sötningsmedel eller konserveringsmedel. • Innehåller inget ämne som för närvarande är förbjudet av International Olympic Committee och World Anti-Doping Agency. 

Produktdetaljer
Neolife Int. AB
935
5 objekt

Du kanske också gillar