Flavonoid Complex

Flavonoider från fullvärdig kost i en unik och koncentrerad form.60 tabletter.

Neolife Int. AB
790
4 objekt
260,71 kr
Antal
Omgående leverans.

Skynda dig! Endast 4 varor kvar i lager!
  Säker betalning med payson
  Snabb leverans
  Alltid öppet köp
Beskrivning

I vår kost förekommer flavonoider huvudsakligen i frukt och grönsaker.

Stora mängder flavonoider finns också i te och viner liksom i citrusfrukter och bär. En av de viktigaste funktioner som flavonoider har i vår kost, är att fungera som ett antioxidantskydd i de vattenhaltiga områdena i och kring cellerna samt i kroppsvätskor till exempel i blodet.

NeoLife Flavonoid Complex är ett matkoncentrat som ger ett brett spektrum av flavonoider som ingår i frukt- och grönsaksextrakter och -koncentrat bl a katekiner, antocyaner, proantocyaner, flavoner, flavanoner, flavonoler och ellagsyra, samt vitamin C.
Antocyaniner: Dessa mörklila föreningar finns i svarta vindruvor, rödbetor, lök och bär.
Katekiner: Till exempel katekin, epigallokatekin, epikatekingallat, epikatekin och epigallokatekingallat. Dessa är de viktigaste polyfenolerna i grönt te. Frukt till exempel äpplen innehåller också katekiner.
Ellagsyra: Nära besläktat med flavonoidfamiljen, förekommer rikligast i bär men även i nötter.


Flavoner: Till exempel apigenin och lueolin. Flavoner finns i citrusfrukter, röda vindruvor och gröna bönor.
Flavonoler: Till exempel quercetin, kaemferol och myricetin. Flavonoler finns i många frukter och grönsaker, till exempel grönkål, spenat, apelsiner och citroner.
Flavanoner: Till exempel hespiridin, neo-hesperidin och näringen. Flavanoner finns vanligtvis i citrusfrukter som grapefrukt, apelsiner och citroner.
Vattenlösliga antioxidanter. Det är ett bredspektrumtillskott och innehåller flavonoider som de förekommer i naturen i frukt och grönsaker som finns i människans livsmedelskedja.
Hela födoämnen. Tillverkade av en blandning av naturliga extrakt och koncentrat som är rika på flavonoider. Dessa flavonoider utvinns ur hela tranbär, grönkål, grönt te (koffeinfritt), rödbetor, röda och svarta vindruvor, apelsiner, citroner och grapefrukter samt innehåller Vitamin C för att förbättra upptagningen.
Bekväm dosering - 2 tabletter varje dag. Varje tablett ger hela den vattenlösliga antioxidanta profilen av en optimal portion flavonoidrika frukter och grönsaker.
Doseringen enligt anvisningarna får ej överskridas. Kosttillskott är avsedda som ett tillskott till kosten och inte som ersättning för en varierad sådan.
60 tabletter.

Produktdetaljer
Neolife Int. AB
790
4 objekt

Du kanske också gillar