Omega-3 Salmon Oil Plus

Alla 8 omega-3 fettsyrorna inblandade i mänsklig näring. 90 kapslar.

Neolife Int. AB
928
6 objekt
386,61 kr
Antal
Omgående leverans.

Skynda dig! Endast 6 varor kvar i lager!
  Säker betalning med payson
  Snabb leverans
  Alltid öppet köp
Beskrivning

Omega 3 Salmon Oil Plus

Laxolja utvinns enbart från laxens ätbara delar. 
  • EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. (Den gynsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA).

De senaste vetenskapliga studierna inte bara fortsätter att bekräfta betydelsen av EPA och DHA för vår hälsa, utan visar också på att det finns en hel familj av omega-3 fettsyror, totalt åtta stycken, som alla är intressanta för optimal näringstillförsel. Denna viktiga kedja av omega-3 fettsyror börjar med ALA (alfa-linolensyra) och avslutas med DHA (dokosahexaensyra) och däremellan finns sex viktiga steg. Vi vet att varje steg har sin egen unika biokemiska sammansättning och fungerar med en synergistisk effekt i vår omega-3 näring.

Internationella hälsoorganisationer rekommenderar alla vuxna att äta 2-3 portioner fisk varje vecka för optimal hälsa. Problemet är att en stor del av den vuxna befolkningen vanligtvis äter för lite fisk och möter sällan detta viktiga näringsbehov. Det betyder att en stor del av befolkningen inte får ett brett spektra av omega-3 tillskott under flera veckor, eller till och med månader. Mycket av den fisk som finns att tillgå är dessutom tveksam att använda på grund av miljöföroreningar. Gravida kvinnor, som har ett stort behov av Omega-3 fettsyror, får ironiskt nog instruktioner att begränsa sitt intag av fisk till en gång per vecka på grund av risker i samband med föroreningarna i fisk.
DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.
Alla källor är kontrollerade för mer än 200 potentiella föroreningar.
Det första tillskottet i sitt slag som försäkrar en standardiserad mängd av alla åtta medlemmarna i familjen omega-3 fettsyror som ingår i människans diet.

Omega-3 Salmon Oil Plus är baserad på naturlig, ren laxolja som ger alla fördelarna från en av naturens rikaste källor av omega-3 fettsyror.

Omega-3 fleromättade fettsyror inklusive EPA, DHA & DPA. Omega-3 Salmon Oil Plus är framställd för den person som önskar tillskott till sitt intag av omega-3 fettsyrorna EPA, DHA och DPA (ingrediensen laxolja innehåller 55% EPA/DHA/DPA). Rekommenderas ej för personer som av någon anledning har försämrad blodkoagulation. 
3 kapslar dagligen vid måltid. Doseringen enligt anvisningarna får ej överskridas.
Kosttillskott är avsedda som ett tillskott till kosten och inte som ersättning för en varierad sådan. 
Tag 3 kapslar/dag i samband med måltid. Innehåller 90 kapslar.

 

Produktdetaljer
Neolife Int. AB
928
6 objekt

Du kanske också gillar