• På rea!
TRE
TRE
TRE
TRE

TRE

Kraftfull. Bland annat granatäpple, 750ml

Neolife Int. AB
735
4 objekt
450,89 kr
Antal
Omgående leverans.

Skynda dig! Endast 4 varor kvar i lager!
  Säker betalning med payson
  Snabb leverans
  Alltid öppet köp
Beskrivning

Tre är en biologiskt aktiv näringsessens skapad av världens mest erfarna och respekterade experter inom hela födoämnen. En unik kombination av naturens mest potenta  ingredienser och kraftfulla antioxidanter för att ge dig en ren dryck från naturen, baserad på vetenskap. Tre – Näringsdryck från superfrukter

• Inte bara en juice. Tre är en biologiskt aktiv dryck – en ren blandning av tre av naturens mest potenta, hälsobringande ingredienser: Granatäpple, Acaibär och Grönt te.
• Dessa superfrukter, rika på fytonutrienter, samarbetar med Inflox, en unik patenterad blandning av mörka bär – blåbär, fläderbär, amerikanska blåbär, tranbär, svarta vinbär och blå och gröna druvor.
• Denna unika blandning är ytterligare förstärkt med två kraftfulla antioxidanter: resveratrol och alfa-liponsyra.
• Tre tillför näringsämnen som kan hjälpa till att stödja kroppens naturliga förmåga att bekämpa inflammation och oxidation.
• En potent essens från naturen baserad på en solid grund av vetenskap, Tre ligger i framkant i vår strävan efter hälsa och vitalitet
God och koncentrerad. Från första klunken upplever du den uppfriskande smaken och den stärkande kraften från ingredienserna.  Fräsch och smart. En uppfriskande dryck med låg glykemisk respons.
Drick 30 ml, 1-2 ggr/dag. Serveras väl kyld. Skakas innan användning.  Innehåller 750 ml.

Produktdetaljer
Neolife Int. AB
735
4 objekt