Rengöringsmedel

Gör världen renare – enklare än du tror! Våra Golden Rengöringsprodukter belastar miljön minimalt, biologiskt nedbrytbara utan giftiga gaser eller starka kemikalier. Kraftfulla mångsidiga produkter som bygger på maximal rengöringseffekt med minimum kvantitet. Ekonomiskt; koncentrerade så du köper mindre, använder mindre och rengör mer effektivt....

Gör världen renare – enklare än du tror! Våra Golden Rengöringsprodukter belastar miljön minimalt, biologiskt nedbrytbara utan giftiga gaser eller starka kemikalier. Kraftfulla mångsidiga produkter som bygger på maximal rengöringseffekt med minimum kvantitet. Ekonomiskt; koncentrerade så du köper mindre, använder mindre och rengör mer effektivt. Här hittar du högkoncentrerade rengöringsmedel som är tuffa mot fläckarna men ger en minimal belastning på miljön. Dessa specialutformade rengöringsmedel och produkter kan spädas med vatten för att passa alla rengöringsuppgifter – från golv och diskbänkar till grillar och garage! Detta eliminerar behovet av att ha ett skåp fullt med dyra specialrengöringsmedel. Du använder mindre av produkten, vilket betyder att det är ekonomiskt positivt för dig samtidigt som du gör något bra för miljön. Ett vinnande koncept! Är du medveten om att varje gång du använder en produkt eller kastar bort något, bidrar du till din personliga belastning på miljön? Självklart kan du inte helt och hållet upphöra att använda resurser eller konsumera varor, men du kan med små enkla medel dramatiskt minska din egen personliga belastning. Bara genom att själv använda rengöringsprodukter som fungerar enligt tekniken låg dos, låg belastning, kan du minska slitaget på miljön vilket också är fördelaktigt för kommande generationer. Under närmare fem decennier har Neolife erbjudit högkoncentrerade rengöringsprodukter som effektivt klarar rengöringsuppgifterna med en lägre dos än vad som behövs av många liknande produkter på marknaden. Du sparar inte bara pengar på dessa rengöringsmedel utan du minskar även den personliga belastningen som din rengöring har på den globala miljön.

Mer

Rengöringsmedel Det finns 15 produkter.

Underkategorier

 • Disk

  Renlighet är en förutsättning för god hälsa. Lägre dos ger lägre belastning på naturen.LDC - mångsidig rengöringsprodukt för händer, disk och fintvätt.

 • Grovrengöring

  Grovrengöring med doft. Rengöringsmedel med industristyrka och "3-stegsfunktion". En kraftfull produkt som används i hemmet och också inom industri. Tränger in. löser upp och emulgerar den mest ingrodda och grova smuts.

  Du kommer att uppskatta hur enkelt det blir med städning med Super 10. Super 10 tar enkelt bort fläckar, fingeravtryck, märken efter svarta klackar och tvålrester på kakel och puts. Fläckborttagning på textilier som tål vatten.

  Används både inne och ute. Grillar, utemöbler, fälgarna på bilen och mycket mer.

 • Tvätt

  Koncentrerat tvättmedel som är biologiskt nedbrytbart. Avlägsnar den mest envis smuts och får dina kläder att se ut som nya.

  Fungerar för all typ av tvätt.

 • Städ

  Renlighet är en förutsättning för god hälsa. Bra rengöringsprodukter som ger lägre belastning på naturen. Vi behöver ta ansvar för vår egen miljöbelastning och vara rädda om vår planet.

  Filosofin med låg dos/låg belastning på miljön ligger bakom utformandet av Neolifes produkter.

  Super 10 är unik. Du blandar själv till den styrka du behöver för olika rengöringsarbeten. Super 10 har använts sedan på 1960-talet till de flesta typer av rengöring i hemmet, kontoret och arbetsplatsen.

  Ekonomisk att använda, lite räcker till mycket. Lätt att skölja av. Framställd för att du skall kunna hantera all slags smuts, olja och annan ingrodd smuts som kan tvättas med vatten. Koncentrerad sammansättning. 

per sida
Visar 1 - 12 av 15 artiklar
Visar 1 - 12 av 15 artiklar